Fodbold nyheder

Solskjær forsvarer:
Fodbold er et nemt bytte

Af Thomas Ræbild Poulsen

Den norske manager synes ikke, det er retfærdigt, at spillerne i den bedste engelske række bebrejdes for ikke at være gået ned i løn.

Article image
Ritzau-Scanpix

Atletico Madrid, Juventus, Dortmund og FC Barcelona. I flere euopæiske storklubber er spillerne gået ned i løn, som følge af de manglende indtægter under coronakrisen. Det er dog ikke en tendens, som har ramt Premier League endnu.

Der har ellers været forhandlinger mellem den engelske spillerforening og Premier League, hvor en lønnedgang på 30 procent har været på bordet, men det er ikke blevet fastlagt endnu.

Derimod har flere engelske klubber bedt den engelske regering om en økonomisk håndsrækning til at dække udgifter for andre ansatte, og det har ført til kritik af spillerne. Det er dog noget, som Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær ikke synes er i orden.

- I mine øjne er fodbold nogle gange et nemt bytte. Jeg synes, det er unfair at kritisere individer eller fodboldspillere som grupper, da jeg ved, de allerede gør så meget arbejde i samfundet og for at hjælpe til i denne her situation, fortæller nordmanden til Sky Sports.

Den engelske sundhedsminister, Matt Hancock, er en af dem, som har kritiseret Premier League-spillerne, og han har tilskyndet spillerne til at bidrage, og det er også noget, som allerede er oppe at vende, fortæller Solskjær.

- Forhandlinger finder sted mellem spillere og klubber om, hvordan de vil bidrage. Det er ikke let for nogen, og at blive kritiseret er ikke retfærdigt i mine øjne.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik