Fodbold nyheder

Slut med Bundesligaen - Götze på vej til Serie A

Af Troels Drasbech

Efter mere end 10 år i Bundesligaen ligner det nu et farvel til Mario Götze.

Article image
Ritzau-Scanpix

På Indkast.dk har vi tidligere udmeldt, at Götze formentlig er færdig i Dortmund efter sæsonen. Nu til aften har tyske Bild udmeldt en konkret interesse i den tyske VM-helt, og interessen kommer fra den italienske Serie A.

Den ene af hovedstadsklubberne, AS Roma, skulle angiveligt været interesseret i at knytte den 27-årige til klubben, hvilket har resulteret i en direkte henvendelse fra Romas sportsdirektør, Gianluca Petrachi. Ifølge det italienske medie Corriere dello Sport afholdes det første møde mellem de førnævnte parter i den kommende uge.

Götze har gjort det klart, at han ikke ønsker et skifte til en klub i lande som Kina og USA, hvilket gør en transfer til italiensk fodbold sandsynlig ifølge flere Bundesliga-eksperter tilknyttet Bild.

Det eneste problem i handlen kan opstå på det økonomiske plan, da Götze skal have en årsløn på omkring 60 millioner kroner, hvilket er en pæn sum penge i denne finansielle krisetid, som corona-virussen har forårsaget. Noget som kan afskrække interesserede klubber som AS Roma.

Mere om Mario Götze

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik