Fodbold nyheder

Avis:
PSG river Icardis lejekontrakt i stykker

Af Daniel Fisker

Daily Mail mener at vide, at Paris Saint-Germain allerede nu har afbrudt lejeaftalen med Mauro Icardi – næsten tre måneder før tid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Daily Mail rapporterer – via Gazzetta dello Sport – at Mauro Icardis lejekontrakt i Paris Saint-Germain er blevet afbrudt før tid, fordi Icardis agent Wanda Nara, der samtidig er hans kone, har gjort det klart overfor sportsdirektøren i PSG, at han ønsker at vende tilbage til Italien, når lejekontrakten officielt løber ud den 30. juni.

Icardi er udlejet fra Inter, men han bliver højst sandsynligt ikke modtaget med åbne arme på San Siro, når han – tilsyneladende inden længe – vender tilbage. Det var således en bitter afsked med den italienske hovedstadsklub sidste sommer.

I 2018/19-sæsonen nægtede Icardi at rejse med resten af Inter-mandskabet til Østrig, hvor han ellers skulle have spillet en Europa League-kamp mod Rapid Wien. Argentineren var bitter over, at anførerbindet var blevet taget fra ham.

Det hele endte i en ubehagelig og meget offentlig konflikt mellem Icardi, ledelsen i Inter og den daværende Inter-træner Lucaino Spaletti. Icardi var ikke repræsenteret på førsteholdet i næsten to måneder – fra februar til april.

Icardi har haft en formidabel sæson i Paris Saint-Germain med 20 mål i 31 kampe, hvilket blandt andet medførte, at den argentinske angriber overhalede Edinson Cavani i den parisiske fødekæde.

Nu er det dog usikkert, hvad der skal ske med den 27-årige argentiner. Icardis lejekontrakt er tilsyneladende blevet rykket i stykker af PSG-ledelsen, hvorfor turen i første omgang går tilbage til Inter, hvor Antonio Conte har erstattet Spaletti, mens Romelu Lukaku og Lautaro Martinez er fast inventar i startopstillingen.

Mere om Mauro Icardi

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik