Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Pantic

Valverde muligvis på vej til England, Everton afgiver bud på Ligue 1-angriber, og Liverpool er klar til at sælge Shaqiri.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United ville blive nødt til at betale 3,7 milliarder kroner til Real Madrid, hvis de vil hente den 21-årige uruguayanske midtbanespiller Federico Valverde. (Mirror)

Everton har afgivet et bud på 250 millioner kroner på den 22-årige Lille-angriber Gabriel Magalhae. (Football Insider)

Liverpool er parat til at sælge den schweiziske kantspiller, Xherdan Shaqiri, med Sevilla interesseret i den 28-årige. (TalkSPORT)

Liverpool er favoritterne til at hente RB Leipzig-angriber Tino Werner, og tyskeren foretrækker også et skifte til Merseyside-klubben. (Sunday Express)

Championship-klubben Leeds United er interesseret i Metz-angriber Habib Diallo. Senegaleseren har også tiltrukket interesse fra Crystal Palace og Chelsea. (LeFoot)

Everton-manager Carlo Ancelotti siger, at ham og Liverpool-manager Jurgen Klopp mente, at det var "kriminelt", at Liverpools Champions League-kampe mod Atletico Madrid blev spillet under coronavirus-udbruddet. (Corriere dello Sport)

Barcelona-spiller Philippe Coutinhos-agent nægter at, at spilleren er vred på Tottenham-formand Daniel Levy, efter at en foreslået transfer faldt igennem. Brasilanske Coutinho er i øjeblikket på lån hos Bayern München. (Sunday Star)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik