Fodbold nyheder

Ferdinand afslører:
Robben kunne ikke lide lugten i bageriet

Af Thomas Ræbild Poulsen

United-legenden har i dag afsløret, at Arjen Robben afviste en transfer til ”De Røde Djævle” i 2004, da han ikke kunne lide lugten i bageriet.

Article image

I dag var Rio Ferdinand live på Instagram, og her blev han spurgt ind til, hvem der var bedst af Arjen Robben og Ryan Giggs. Den tidligere forsvarsklippe svarede Ryan Giggs, men fortsatte med at tale om hollænderen med det ekstremt farlige venstreben.

- Robben var væmmelig, og du vidste, at han ville trække ind i banen, men venstrebacken kunne bare ikke gøre noget ved, fortæller Rio Ferdinand på Instagram og uddyber:

- Han sagde ”jeg går til venstre, og du kommer ikke til at stoppe mig” – og det gjorde de ikke.

Arjen Robben skiftede til Chelsea fra PSV Eindhoven i 2004, men ifølge Rio Ferdinand, så kunne han også have tilsluttet sig de rødblusede i Nordengland.

- Vi skulle have hentet ham i United. Jeg tror, at han kom til træningsbanen, hvor han gik omkring og ikke kunne lide lugten i bageriet, hvor han derefter skiftede til Chelsea.

I 2019 stillede Arjen Robben støvlerne på hylden, men han nåede blandt andet at repræsentere Chelsea, Real Madrid og Bayern München i løbet sin karriere. Hollænderen nåede at spille 607 kampe i sin karriere med 209 mål og 162 oplæg til følge.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik