Fodbold nyheder

Bombede i Superligaen - Wilczek i tyrkisk scoringskrise

Af Troels Drasbech

Det har ikke været den optimale start for den polske angriber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kamil Wilczek er en af de mest målfarlige angribere, som Superligaen har haft i det seneste årti. I vinterens transfervindue gik den ikke længere for Brøndby, der måtte se sig nødsaget til at sælge den polske angriber til tyrkiske Göztepe. I sin sidste sæson for de blå-gule nåede Wilczek at score 17 mål i ligaen, men den flotte stime fortsatte ikke efter skiftet.

I Göztepe har den 32-årige angriber spillet otte kampe, hvor det stadig ikke er blevet til mål eller assists. Men selvom Wilzcek ikke har bidraget med målgivende aktioner endnu, er der stadig tiltro til spilleren fra klubbens side.

Göztepes vicepræsident Talat Papatya har været ude og forsvare angriberen, og peger på tilvænningsprocessen som den overordnede årsag til Kamil Wilczeks dårlige periode. Dette skriver den polske avis Przeglad Sportowy.

Den tidligere Brøndby-angriber har startet inde i tre ud af de otte kampe, og han må vente på sit første mål et godt stykke tid endnu taget den tyrkiske suspendering af ligaen i betragtning.

Mere om Kamil Wilczek

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto