Fodbold nyheder

Legende klar på Roma-retur hvis ejer smutter

Af Frederik T. Sørensen

Roma-legenden Francesco Totti afviser ikke at vende tilbage til hjerteklubben, hvis forestående salg af klubben går igennem.

Article image
Ritzau-Scanpix

Francesco Totti spillede gennem hele sin karriere i AS Roma, hvor det blev til imponerende 785 kampe og 307 scoringer i alt for den nu 43-årige pensionerede angriber. Sidenhen blev han teknisk direktør i hjerteklubben, men stoppede i 2019, da han ikke mente, at klubejer James Pallotta ikke inddragede ham nok i klubbens ledelsesmæssige anliggender.

En retur til Rom-klubben kan dog ifølge Totti selv på ingen måde udelukkes. Ejeren James Pallotta skulle være i forhandlinger med den amerikaneren Dan Friedkin om en overtagelse, og hvis ejerskiftet går igennem, vil han ifølge mediet Il Messaggero kraftigt overveje at vende tilbage.

- Hvis telefonen ringede, ville jeg tage den. Jeg ville overveje det, og man skal aldrig sige aldrig, udtalte Totti ifølge mediet om en mulig retur til Roma og fortsatte:

- På et tidspunkt blev hypoteserne om et ejerskifte konkrete, og så vandt respekten for tilhængerne og trøjen. Jeg ville aldrig kunne forråde en klub, der har givet mig så meget.

Mere om Roma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik