Fodbold nyheder

Skadet Tottenham-stjerne meldt ude resten af sæsonen

Af Troels Drasbech

Imens Tottenham står med ryggen mod muren inden morgendagens returkamp i Champions League, er bruttotruppen for resten af sæsonen netop blevet forkortet med yderligere en spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

I Tottenham-lejren er ordet krise efterhånden blevet et synonym for den seneste måneds resultater i både Premier League, Champions League og FA Cuppen. Noget af holdets nedtur kan dog afspejles i navnene, som har præget klubbens skadesliste.

Med spillere som Harry Kane, Heung-Min Son og Hugo Lloris er det nogle prominente navne, som de har måtte undvære ude på grønsværen. Men nu er listen blevet endnu et navn rigere for resten af sæsonen.

Det nye januarindkøb, Steven Bergwijn, forventes nemlig ikke tilbage i kamp for resten af indeværende sæson, efter han pådrog sig en skade i weekendens kamp mod Burnley. Dette bliver bekræftet af Tottenham Hotspurs manager, José Mourinho, da han bliver spurgt ind til Bergwijns tilstand.

- Steven? Jeg forventer ikke, at han spiller mere i denne sæson, sagde Mourinho til Sky Sports mandag aften.

Dermed må Tottenham undvære endnu en af nøglespillerne inden den vitale returkamp mod tyske RB Leipzig samt den fortsatte kamp om top-4 i Premier League.

Mere om Steven Bergwijn

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik