Fodbold nyheder

Klopp:
Vi ser ikke os selv som verdens bedste

Af Daniel Fisker

Jürgen Klopp forbinder ikke Liverpool med at være verdens bedste hold.

Article image

Liverpools succes i de seneste år har gjort Anfield til en særdeles prominent destination for topspillere. Liverpool-manageren Jürgen Klopp mener dog, at spillernes attitude er lige så vigtig som rå talentmasse.

Den tyske manager er ydermere overbevist om, at folk først og fremmest tænker på andre klubber, når der snakkes om ”verdens bedste hold”. De forsvarende Champions League-mestre, som har kurs mod Premier League-trofæet, ser i hvert fald ikke sig selv som verdens bedste hold.

- Normalt tænker man på Real Madrid for et par år siden, Barcelona for et par år siden, Manchester City i de sidste to år og den slags, hvis folk nævner ”det bedste hold i verden”, udtaler Jürgen Klopp ifølge Liverpool Echo.

- Det hold, vi har, handler om attitude – klø på, klø på, klø på – kombineret med rigtig gode fodboldspillere.

- Vi er helt sikkert mere kritiske i forhold til vores præstationer, fordi de (folk, red.) kun ser resultaterne, som er exceptionelle – ingen tvivl om det – men vi ser ikke os selv som verdens bedste hold.

Liverpool tager mandag aften imod West Ham United. Liverpool er storfavoritter til at vinde opgøret mod ”The Hammers”, som er placeret lige under nedrykningsstregen.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik