Fodbold nyheder

Er du Sonshine?! Tottenhamprofil meldes ude resten af sæsonen

Af Christian Bang Jensen

Et brud på højre arm holder Tottenhams offensive profil Son Heung-Min ude i den kommende periode. Manager Jose Mourinho frygter at skulle undvære sydkoreaneren resten af sæsonen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Fans af Tottenham var nok ved, at få eftermiddagskaffen galt i halsen, hvis de tjekkede klubbens hjemmeside tidligere i dag. Her kunne man læse, at den sydkoreanske profil Son Heung-Min er blevet skadet i højre arm og en scanning har vist, at angriberen er ude i en længere periode.

- Jeg regner ikke med ham mere i denne sæson. Hvis han kan spille to-tre kampe for os, så er det fordi, at vi er optimistiske, men jeg regner ikke med ham, udtalte Jose Mourinho til den fremmødte presse forud for Tottenhams Champions League-ottendedelsfinale mod RB Leipzig.

Son Heung-Min pådrog sig skaden tidligt i weekendens opgør mod Aston Villa. Han spillede dog videre, og i kampens sidste minut blev sydkoreaneren matchvinder, da han scorede til 3-2.Skaden falder på et meget uheldigt tidspunkt for Tottenham, der også må se bort fra Harry Kane, der sidder ude med en skade til april.

- Situationen ikke kan ikke blive meget værre. Det er indlysende. Vi kan ikke gøre noget. Ingen angribere, intet marked. Intet. Jeg var bekymret over ikke at have nogle angriber-muligheder på bænken. Nu har jeg ingen angriber-muligheder på banen! Men vi må spille med de spillere, vi har til rådighed, fortsatte Jose Mourinho.

Mere om Son Heung-Min

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik