Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Frankrig: Ligue 1
FT
4 - 2
(2 - 0)
Paris SG
Lyon
Á. Di María (22), K. Mbappé (38), E. Cavani (79)
F. Marçal (47), M. Terrier (52), M. Dembélé (59)
StillingReferat
Torsten Brix

Bænket dansker i nederlag til PSG

Det spiller ikke rigtig for den dyreste danske fodboldspiller nogensinde – det gør det tilgengæld for PSG…
Søndag aften var der stormøde i Frankrig, da PSG havde besøg af Lyon, men det blev aldrig rigtig spændende – dertil var der simpelthen klasseforskel. Danske Joachim Andersen var placeret på bænken, og herfra kunne den dyreste danske fodboldspiller nogensinde se Lyon-forsvaret være meget ustabile.

Først kunne Angel Di Maria noget let score kampens første mål uden meget modstand fra Lyon-forsvaret, inden Kylian Mbappe scorede til 2-0. Herefter lavede Fernando Marcal et næsten komisk selvmål, inden han blev flået ud.

I stedet kom Karl Toko Ekambi på banen, og hans høje tempo var bag et Lyon-mål i anden halvleg scoret af den ombejlede Moussa Dembele, hvilket var til 3-2. Forinden havde Mathis Terrier reduceret, og minsandten om Dembele ikke fik en stor chance for at udligne i Paris, men afslutningen smuttede tæt forbi stolpen hos Keylor Navas i PSG-målet.

Så Lyon var tæt på et comeback, og det må være meget skuffende for den bænkede danske Joachim Andersen. Han har underskrevet en femårig kontrakt og har tidligere sagt til Indkast:

- Hvis man følger med i fodbold, så burde man vide, hvem jeg er. Jeg har spillet to sæsoner i Holland, 18 måneder i Italien, hvor jeg har gjort det rigtig godt, og nu er jeg i Lyon. Så det er underligt, at store dele af den danske befolkning ikke kender mig. Der er langt mere fokus på danskerne i Superligaen, hvilket jeg forstår. En anden grund er også, at Serie A ikke bliver vist ret meget i dansk tv. Nu har jeg lavet et stort skifte til Lyon, og jeg har store ambitioner, så må vi se, hvor det bærer hen. Jeg har altid haft stor tiltro til mig selv, så jeg tror helt sikkert, at jeg kan gøre mig gældende på den helt store scene, så det er bare med at komme deropad.

Det går ikke rigtig ”deropad” for Lyon, der efter nederlaget til PSG er hele 28 point fra førerholdet efter 24 kampe. Nederlaget endte på 2-4 efter den netop indskiftede Edinson Cavani scorede til slutresultatet – imens en bænket dansker så til…

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER