Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Pantic

Messi siger nej til Premier League-klub, Jack Grealish rykker tækkere på et skifte til Manchester, og Pochettino kan snart få comeback i Premier League.

Article image

Aston Villas Jack Grealish overvejer et sommerskifte på trods af hans loyalitet overfor hans ungdomsklub. Manchester United og Manchester City er blevet forbundet med den engelske midtbanespiller. (Telegraf)

Grealish ser Manchester United som sin foretrukne destination til sommer hvis han forlader Aston Villa, trods rapporteret interesse fra Barcelona og Real Madrid. (Sun)

Grealish har angiveligt påbegyndt hus jagt i Manchester i forventning af et skifte til Old Trafford. (Goal)

Manchester City er klar til at indrømme nederlag i deres forsøg på at lokke Lionel Messi til Premier League næste sæson efter, at have fået besked om, at argentineren har ingen planer om at forlade Barcelona. (Express)

Manchester Citys Raheem Sterling mener, at han kan komme i form forud for Champions League-kampene mod Real Madrid. Den spanske klub er interesseret i at hente den 25-årige England-fløjspiller. (Telegraf)

Den tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino forbliver i kampen om at blive Manchester United-manager til næste sæson. (Mirror)

Paris Saint-Germain vil sende scouts for at se den engelske venstreback Danny Rose under hans lån hos Newcastle. (Sun)

Manchester Citys Kevin de Bruyne, som er blevet rygtet til Real Madrid og Barcelona ​​siger, at han er "komfortabel" hos de nuværende Premier League-mestre. (Goal)

Roma er oprevet over, at Manchester United har øget deres pris på Chris Smalling til 150 millioner kroner, som er på lån hos den italienske klub denne sæson. (Express)

Wigans Antonee Robinson er et muligt sommermål for Chelsea. (Mirror)

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - Manchester C