Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Chelsea er på jagt efter en angriber, FC Barcelona vil have den formstærke Adama Traore tilbage, mens Manchester United er favoritter til at hente en af verdens absolut bedste midterstoppere til Old Trafford.

Article image

Chelsea er interesserede i at hente Inter-angriberen Lautaro Martinez og Olympique Lyon-angriberen Moussa Dembele, når sommerens transfervindue åbner, mens RB Leipzig-angriberen og flere andre fortsat spøger i kulissen. (Evening Standard)

FC Barcelonas interesse i at hente Adama Traore tilbage til klubben er blevet intensiveret, fordi man frygter, at ærkerivalerne fra Real Madrid også kunne være interesserede i kantspilleren fra Wolverhampton. (Mail)

Manchester United er favoritter til at få fingrene i Napolis forsvarsgeneral Kalidou Koulibaly, når sommerens transfervindue åbner. (Star)

Den nigerianske angriber Odion Ighalo har haft dobbelte træningspas hos ”GB Taekwondo”, siden han ankom til Manchester United. (Telegraph)

Liverpool kommer efter al sandsynlighed ikke til at tilbyde Adam Lallana en ny kontrakt. Den 31-årige midtbanespiller har kontraktudløb, når den igangværende sæson er slut. (Liverpool Echo)

Arsenal har sluttet sig til Leicester City i kapløbet om Brentfords algeriske kantspiller Said Benrahma. (Sun)

West Ham-manageren David Moyes har indrømmet, at klubben måske mister det engelske stortalent Declan Rice, når sommerens transfervindue åbner. (Guardian)

Chelsea et tæt på at underskrive kontraktforlængelser med den 18-årige midtbanespiller Tino Anjorin og den 17-årige forsvarsspiller Ian Maatsen. (Mail)

Southampton forventer at forlænge manageren Ralph Hasenhuttls kontrakt, før sæsonen er slut. (Telegraph)

Juventus har udpeget Chelseas venstreback Emerson Palmieri som et af deres største ønsker i sommerens transfervindue. (Inside Futbol)

Tottenham, Burnley og Aston Villa er alle interesserede i Fenerbahce-angriberen Vedat Muriqi. (Calciomercato)

Crystal Palace-angriberen Connor Wickham er interesseret i at vende tilbage til Selhurst Park til sommer. Han har således antydet, at hans lejeophold i Sheffield Wednesday ikke kan blive permanent. (Evening Standard)

Tottenham holder et vågent øje med Sporting Lissabons 19-årige kantspiller Rafa Camacho, som har en fortid på Liverpools akademi. (Express)

West Bromwich-forsvareren Nathan Ferguson skal gennemgå yderligere operationer for den knæskade, der forhindrede hans skifte til Crystal Palace, mens den 19-åriges repræsentanter igen har understreget, at han ønsker at forlade ”The Baggies”. (Express & Star)

Derby County-manageren Phillip Cocu har løftet sløret for, at klubben forsøgte at hente Groningen-forsvareren Mike te Wierik på ”deadline day”, men at skiftet ikke blev til noget. (Derby County)

Pep Guardiola har gjort det klart over for den tyske kantspiller Leroy Sane, at han må genfinde sin selvtillid og rytme, før han igen kan komme i kamp for Manchester City. (Manchester Evening News)

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - Manchester C