SPAL - Bologna

Italien: Serie A
SPAL A. Petagna (Str. 23)
Stadio Paolo MazzaFuld tid1-3Tilskuere: 12.622
Bologna F. Vicari (24), M. Barrow (59), A. Poli (63)
Lineup

SPAL-træner meget nervøs

Af Stefan Lindahl

SPAL tabte tidligere i dag til Bologna på egen bane. Nu lufter klubbens træner sin nervøsitet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lørdag eftermiddag tabte SPAL på egen bane til Bologna med 1-3. Derfor er Serie A-klubben nu ved at være isoleret i bunden med tre andre mandskaber. SPALs træner, Leonardo Semplici, fortalte efter kampen til Sky Sport Italia:

-Selvom resultatet ikke gik vores vej, så var det en god SPAL-præstation. Vi jagtede sejren, men nogle situationer skulle have været læst bedre, udviklet bedre og afsluttet bedre. Vi bliver nødt til at komme videre, fordi vi er ved at løbe tør for tid, og vi skal simpelthen have strikket en række sejre sammen nu. Det er et problem, at vi efter en sejr over Atalanta taber i den næste runde. Vi skal gøre det bedre nu og få rettet op på vores fejl, især på hjemmebane. Overlevelse er stadig muligt, og vi vil kæmpe til det sidste.

SPAL er placeret under stregen á point med de to andre hold dernede Genoa og Brescia. Lige over stregen befinder Lecce sig med et point ned til trioen. Lecce kan dog slå et hul til de tre hold, der nærmer sig Serie B, med en sejr over Hellas Verona søndag. Der er stadig næsten halvdelen tilbage af den indeværende sæson, der er i gang med runde 21 af 38.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik