Fodbold nyheder

Agent tilbyder Napoli-stjerne til Inter

Af Stefan Lindahl

Lorenzo Insignes agent Mino Raiola skulle efter sigende have tilbudt sin klient til Inter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge SportItalia har super-agenten Mino Raiola tilbudt sin klient Lorenzo Insigne til Inter. Angiveligt skulle Raiola direkte have opfordret Inter til at gå efter Napoli-kaptajnen til sommer, og mediet spår i, at Insigne selv kunne være fristet til at forlade den syditalienske klub.

Calciomercato mener, at Insigne ikke har set god ud under den nye Napoli-træner Gennaro Gattuso, der overtog klubben fra Carlo Ancelotti i december 2019. Insigne har siden træner-skiftet kun fået tre Serie A-point med Napoli. Kaptajnen og den syditalienske storklub befinder sig efter 20 ligakampe på tabellens 12.-plads med ni point til nedrykning og 14 point til Champions League-kvalifikation.

28-årige Insigne kom til Napoli som ungdomsspiller i 2006 fra Olimpia Saint’Arpino. Siden har det italienske offensiv-es i 329 førsteholdskampe scoret 84 gange og lagt op til 71 scoringer. Han overtog anførerbindet fra klub-ikonet Marek Hamsik, der skiftede væk fra Napoli til kinesisk fodbold og Dalian Yifang i februar 2019.

Mere om Lorenzo Insigne

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik