Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Klaus Jensen

Christian Eriksen, Christian Benteke og Victor Wanyama er blot nogle af de navne, der er at finde i dagens rygter fra det engelske.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksen rejser til Italien i næste uge for at gennemføre det obligatoriske lægetjek med Inter forud for sit længe ventede skifte fra Tottenham Hotspur. (The Guardian)

Den danske midtbanespiller kan se frem til at modtage en ugeløn på vanvittige 2,8 millioner kroner - inklusiv bonusser. (Sky Sports)

En massiv gruppe af Manchester United-fans planlægger at forlade Old Trafford midt under Premier League-kampen mod Wolverhampton Wanderers den 1. februar. Dette skal fungere som en protest mod klubbens amerikanske ejere. (Daily Mirror)

Olivier Giroud være på vej mod et overraskende skifte til Barcelona. "Blaugrana" overvejer i den forbindelse at hente den 33-årige franske angriber. (The Independent)

Tottenham Hotspur er fortsat ude efter Krzysztof Piatek. Et eventuelt skifte kan sagtens ske først at finde sted på sidste dag af januars transfervindue, da AC Milan vil have 265 millioner kroner for at give slip på sin polske skarpretter. (Daily Star)

Arsenal vil tredoble Gabriel Martinellis nuværende løn, så han fremover kommer til at tjene 265.000 kroner om ugen. Dette skulle gerne få Real Madrid til at mindske sin interesse i den 18-årige brasilianer. (Daily Mail)

Også Manchester United har planer om at tredoble lønnen for et af sine helt store talenter i form Angel Gomes. Den 19-årige offensivspiller er på det seneste blevet sat i forbindelse med et skifte til Chelsea, der til sommer kan hente ham på en fri transfer. (The Sun)

United mangler spillere i angrebet, hvor man er blevet meget tyndt besat efter en længerevarende rygskade til Marcus Rashford. Odion Ighalo og Islam Slimani er derfor gået hen og blevet interessante transferemner i den røde del af Manchester. (Sky Sports)

"De Røde Djævle" planlægger at rekruttere en række nye scouts til førsteholdet inden starten på sommerens transfervindue. (Daily Mail)

Paulo Dybala indrømmer, at han var tæt på at forlade Juventus før sæsonen, hvor der blandt andet var stor Premier League-interesse for ham. (The Guardian)

West Ham United har afgivet et bud på 106 millioner kroner for 22-årige Matty Cash, der spiller højreback i Nottingham Forest. (Sky Sports)

"The Hammers" har samtidig indledt forhandlinger med Amiens vedrørende en handel, der skal se Serhou Guirassy tage turen til London Stadium. (Sky Sports)

London-klubben har sidst, men ikke mindst overvejet at gå efter Tomas Soucek, men Slavia Prag forlanger 186 millioner kroner for at sælge sin 24-årige midtbaneprofil. (Football.London)

Tottenham Hotspur kan blive tvunget til at sænke deres pris på 62 millioner kroner for Victor Wanyama, da London-klubben kæmper med at finde en køber til den tidligere Southampton-spiller. (London Evening Standard)

Aston Villa er interesseret i at blive genforenet med Christian Benteke, der havde Villa Park som sin hjemmebane i tre år, inden han i 2015 skiftede til Liverpool. Sport Witness)

Liverpool kæmper en hård kamp med Real Madrid og Barcelona om at sikre sig underskriften fra Benficas 18-årige Rafael Brito, der har en frikøbsklausul på 283 millioner kroner. (Daily Record)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik