Fodbold nyheder

Real Madrid-forsvarer skifter Wolverhampton ud med La Liga-klub

Af Christian Bang Jensen

Jesus Vallejo forlader Premier League-klubben Wolverhampton efter at have sikret en ny lejeaftale med oprykkerne Granada i den spanske La Liga.

Article image
Ritzau-Scanpix

I sommer skiftede den spanske forsvarsspiller Jesus Vallejo tilværelsen som reserve i Real Madrid ud med en lejekontrakt i Premier League-klubben Wolverhampton for hele sæsonen.

Men fodboldlykken var ikke på Molineux for spanieren, der fik syv optrædener i den gyldne Wolves-trøje, og siden oktober har han ikke har set et eneste Premier League-minut.

Wolverhampton-træner, Nuno Espirito Santo, afslørede i starten af januar, at forsvarsspilleren, der tidligere har været på udlån i tyske Frankfurt, var klar til at forlade Premier League-klubben.

- Jesus er ung og talentfuld, og vi havde høje forventninger, men det gik desværre ikke. Det er på tide at finde en klub, hvor han kan spille og fortsætte med at komme videre. Talentet er der, fortalte Nuno Espirito Santo til de engelske medier, da transfervinduet åbnede.

Jesus Vallejo, der har spillet 22 kampe for det spanske U-21 landshold, er derfor taget tilbage til Spanien, hvor han i resten af denne sæson skal spille sig på holdet hos oprykkerne Granada.

Granada overraskede stort i starten af sæsonen, og i september var oprykkerne helt oppe på førstepladsen i La Liga for første gang i 46 år. Siden er det blevet hverdag igen i den andalusiske by, og klubben ligger i øjeblikket på en 10. plads med 27 point i en tæt La Liga-midte.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik