Fodbold nyheder

Engelsk medie:
United forbereder bud på Issa Diop

Af Christian Kern Hansen

Det engelske medie The Sun beretter om, at Manchester United ønsker at byde på West Hams franske stopper Issa Diop, men det er ikke kun United som ønsker at få fingrene i den velspillende franskmand.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har haft en meget udfordrende sæson indtil videre, hvor det indtil videre ikke er blevet til mere end en placering som nummer seks i Premier League. De defensive problemer har været til at få øje på i United-defensiven, og dette januar-vindue er dermed en oplagt mulighed for Manchester-klubben til at forstærke det bagerste geled på holdet, hvis holdet skal imødegå en mere succesfuld sidste halvdel på sæsonen.

Det engelske medie The Sun mener nu at kunne berette, at Manchester United-manageren Ole Gunnar Solskjær ønsker at betale hele 40 millioner pund for West Ham-stopperen Issa Diop, der i denne sæson har imponeret i West Ham-forsvaret. Det er dog ikke blot Manchester United der har følerne ude efter den franske forsvarsspiller. The Sun skriver også, at Chelsea-manageren Frank Lampard også har et godt øje til den blot 23-årige franskmand.

Issa Diop kom til West Ham i sommeren 2018 fra franske Toulouse, hvor han også er opforstret som fodboldspiller.Mere om Issa Diop

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik