Juventus - Cagliari

Italien: Serie A
Juventus C. Ronaldo (49), C. Ronaldo (Str. 67), G. Higuaín (81), C. Ronaldo (82)
Allianz StadiumFuld tid4-0Tilskuere: 40.598
Cagliari
LineupReferat

Ronaldo-hatrrick i stor Juve-sejr

Af Christian Kern Hansen

Cristiano Ronaldo spillede ikke en fantastisk første halvleg, men i anden halvleg formåede den portugisiske verdensstjerne alligvel at score et hattrick.

Article image
Ritzau-Scanpix

Juventus tog i dag imod Cagliari på hjemmebane. Der er fuldt program i den bedste italienske række i dag, da italienerne fejrer hellig tre konger-dagen, og derfor har alle italienere i dag fri for arbejde. Juventus skulle i dagens hjemmekamp mod sjettepladsen fra Cagliari sikre sig tre vitale point i topstriden, hvor man i øjeblikket forsøger at få ram på Inter, der fører ligaen med en bedre målscore end Torino-klubben.

Første halvleg forløb ganske forventeligt, da Juventus satte sig tungt på spillet, og udeholdet fra Cagliari stillede sig mere eller mindre ned, og håbede på at kunne straffe Juventus-mandskabet på omstillinger. Juventus gav dog stort set ingen potentielle muligheder væk til dagens gæster, men samtidig havde storklubben også problemer med at finde skarpheden i Cagliari´s felt.

Efter en halv time havde man blot haft et enkelt skud inde for målrammen, og det var for derfor en chancemæssig lige ved og næsten affære for Juventus i første halvleg. Den italienske gigant kunne dog glæde sig over, at gæsterne ingenting havde kommet frem til, og at der stadig var masser af tid til at sikre de tre point.

I anden halvleg kom hjemmeholdet ud med en fin energi, og efter 48 minutter kunne Cristiano Ronaldo opsnappe en passningsfejl i Cagliari-forsvaret, og efter en dribling uden om den tidligere FC København-målmand Robin Olsen, sendte den portugiseren bolden nemt ind i netmaskerne. 1-0 til "Den Gamle Dame".

Efter 1-0-scoringen var det tydeligt at overvære, at hjemmeholdet fik et chancemæssigt momentum, og Juventus pressede mere og mere på for at få lukket kampen endegyldigt.

Efter 59 minutter viste udeholdet tænder i form af et hovedstødsforsøg fra Giovanni Simeone, men overliggeren stod i vejen for gæsterne , og seks minutter efter var den gal igen i den anden ende. Paulo Dybala satte flere Cagliari-mænd af, og blev nedlagt i feltet. Cristiano Ronaldo skulle tage sig af muligheden fra 11-meter-pletten, og sparkede sikkert bolden over i målmandens venstreside. 2-0 til Juventus.

Med ni munitter igen kom også den argentinske angriber Gonzalo Higuain på tavlen, og blot minuttet efter scorede Ronaldo hattrick, da han blev spillet fri af holdkammeraten Douglas Costa. Med venstrebenet sendte verdensstjernen sikkert bolden ind bag Robin Olsen, og stillingen var nu 4-0 til Juventus.

Flere mål kom der ikke i dagens kamp mellem de to tophold i Serie A, og Juventus kan nu for en stund i hvert fald glæde sig over at indtage rækkens førsteplads. Inter spiller i aften på udebane mod Napoli, og vinder Inter-holdet denne svære udebanekamp mod Napolitanerne, er Juventus igen tilbage på en andenplads. Cagliari er stadig placeret på rækkens sjetteplads efter dagens store nederlag til mestrene.Mere om Cristiano Ronaldo

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik