Fodbold nyheder

Solskjær om stortalent:
Lukakus sko er fyldt ud

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Flere spillere har været med til, at savnet af Romelu Lukaku ikke blev større, og Marcus Rashford er en af hovedårsagerne. Manchester United-manageren peger også på en af de unge drenge, der har hjulpet holdet.

Article image

Belgiske Romelu Lukaku tog til italiensk fodbold og tørner nu ud for Inter, hvor han scorer mål på stribe. Tilbage i Premier League har ”De Røde Djævle” ikke savnet den store angriber, da Marcus Rashford nu har scoret 19 mål i 19 kampe for både klub og landshold. Udover den engelske landsholdsangriber, har Ole Gunnar Solskjær også givet 18-årige Mason Greenwood chancen, og han har kvitteret med otte mål indtil videre i sæsonen.

- Vi troede altid, at Martial og Rashford ville score mål. Mason(Greenwood, red.) har virkelig fyldt det store tomrum ud, og han har scoret flere vigtige mål, sagde United-bossen til årets sidste pressemøde.

- Jeg er ikke bekymret for, at vi ikke kan score mål inde foran modstanderens mål længere. Romelu (Lukaku, red.) er en god angriber, og han vil altid score mål, men det var tid for ham at komme videre. Vi fandt ikke den rigtige erstatning uden for vores klub, men vi har Mason.

Det var længe, at Manchester United lå med i feltet om at hente Erling Braut Haaland til deres angreb, men han valgte Bundesligaen. Dermed kan det betyde, at Greenwood får flere kampe til at vise sit talent frem.

Mere om Mason Greenwood

Mere om Manchester U

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik