Fodbold nyheder

Pep usikker på Aguero-fremtid

Af Mads Sigh Lund Andersen

Manchester City legenden Aguero bestemmer selv, om han vil blive i klubben, fortæller Guardiola

Article image
Ritzau-Scanpix

18 måneder er, hvad Aguero har tilbage på sin kontrakt hos Manchester City. Hans manager, Pep Guardiola, frygter dagen, hvor Aguero vælger at skifte væk fra City, da Guardiola mener, at den lille argentiner er uerstattelig. Guardiola mener dog, at spillere som Aguero selv skal bestemme, om de vil forlænge eller skifte.

- Jeg vil sige, at det bliver en af de sværeste ting, han er uerstattelig. Vi har en utrolig angriber i form af Gabriel (Jesus, red.), og måske vil vi hente en mere, når Sergio smutter, men han er uerstattelig. Jeg tror det vigtigste øjeblik i denne klub, var da Sergio scorede målet imod QPR, der vandt Citys første Premier League. Det øjeblik er meget bedre end fire titler i en sæson, og han var manden (der gjorde det, red.).

- Det er ikke nemt at finde en fyr med hans status, hans personlighed, der har gjort de her ting i en fodboldkarriere med denne type ydmyghed. Nogle gange skal jeg lave en beslutning (omkring spilleres fremtid, red.), men i de fleste tilfælde er det spillerne, der bestemmer. Spillere som Sergio bestemmer selv, om de vil have mere, eller om det er slut, sagde Guardiola på et pressemøde.

Mere om Sergio Agüero

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik