Fodbold nyheder

Legende vil have Iniesta til Argentina

Af Daniel Fisker

Den argentinske legende Juan Sebastian Veron vil have Iniesta til sin argentinske barndomsklub, Estudiantes, hvor han i dag er præsident.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 44-årige argentinske legende Juan Sebastian Veron spillede i alt 216 kampe for argentinske Estudiantes, hvor han lagde støvlerne på hylden i 2017 og senere er blevet præsident.

Rygterne har på det seneste sendt Andres Iniesta til Estudiantes, hvor han kan blive genforenet med sin holdkammerat fra FC Barcelona, Javier Mascherano.

35-årige Iniesta, som har kontrakt med japanske Vissel Kobe indtil 2021, har kaldt Japan sit hjem, siden han forlod Barca i 2018.

Rygterne, der sender Iniesta til Estudiantes, hvor den tidligere FC Barcelona-forsvarer Gabriel Milito er træner, har taget til i styrke, siden Mascherano ankom fra kinesiske Hebei China Fortuna.

Estudiantes-præsidenten Juan Sebastian Veron vil ikke bekræfte, at der finder konkrete forhandlinger sted, men han løfter dog sløret for, at den argentinske klub er i kontakt med Iniesta.

- I dag kan vi ikke sige, at vi forhandler med Iniesta, udtaler Juan Sebastian Veron ifølge Yahoo Sport.

- Men ja, der er samtaler.

- Forsøget på at hente Iniesta er noget, som folk vil glemme. Uanset om det lykkes eller ej.

- Det er vigtigt at have Javier i klubben. Ikke kun for Estudiantes, men også for argentinsk fodbold, tilføjer Juan Sebastian Veron.

Andres Iniesta har scoret ti mål, siden han sluttede sig til Vissel Kobe, som også har Lukas Podolski, Thomas Vermaelen og Sergi Samper, mens David Villa netop har lagt støvlerne på hylden i klubben.

Mere om Iniesta

Mere om Vissel Kobe

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik