Fodbold nyheder

Mourinho forbyder sine spillere at se fodbold

Af Daniel Fisker

Tottenham-manageren Jose Mourinho har forbudt sine spillere at se fodbold – nærmere bestemt at gense det knusende 2-7-nederlag til Bayern München.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham, som Mauricio Pochettino dengang var manager for, led et af de værste nederlag i klubbens 137-årige historie i oktober, da Spurs på hjemmebane blev rendt over ende af Bayern München, som endte med en 7-2-sejr, selvom Heung-min Son tidligt i første halvleg sikrede værterne en 1-0-føring.

Jose Mourinho har siden overtaget managerposten i Tottenham, som allerede før onsdagens sidste Champions League-gruppekamp mod Bayern München har sikret sig avancement til ottendedelsfinalerne. Det katastrofale nederlag til onsdagens modstander er dog ingenlunde glemt, hvilket blandt andet understreges af et forbud mod at gense kampen.

- Nej, jeg har forbudt ethvert billede fra den kamp, udtaler Jose Mourinho ifølge Evening Standard.

- Jeg har set den et par gange. Jeg, mit personale og analytikerne har forsøgt at gennemgå hvert eneste aspekt af kampen, men ikke et eneste billede til drengene. Nej. Ikke et eneste. Vi har tænkt os at fokusere mere på os selv end på Bayern.

- Vi vil forsøge at udvikle vores spillestil med forskellige opbygninger, forskellige faser og forskellige spillere. Men det er en bestemt måde, som vi forsøger at spille fodbold og udvikle vores spilleprincipper på.

- Vi er totalt fokuserede på os i morgen og i mindre grad på Bayern. Det er sådan, vi går ind til kampen.

Harry Kane bliver sparet for at skulle på banen i München, hvilket understreger, at Jose Mourinho sandsynligvis ryster posen i forhold til spillere, så Tottenham kan fokusere på det hektiske juleprogram i Premier League.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik