Fodbold nyheder

- Jeg tabte 400.000 kroner på en aften

Af Mads Sigh Lund Andersen

Crystal Palace-spilleren, Andros Townsend, åbner op om sin tidligere gambling afhængighed.

Article image
Ritzau-Scanpix

I 2013 blev en ung Tottenham-spiller udelukket fra fodbold i fire måneder af Englands fodboldforbund for at bryde betting-reglerne. Denne unge spiller var Andros Townsend, der forklarer, at kedsomhed og en dårlig vane fik ham til at downloade en betting-app på en af hans lån væk fra Tottenham. Dette blev starten på en negativ spiral for Townsend, der blev afhængig af hans gambling - det skriver han i en artikel på The Players’ Tribune.

- Jeg var lejet ud til fem klubber mere, inden jeg kom hjem til Spurs, og jeg tror, at det er der, problemerne virkelig startede. Jeg kan huske præcis, hvor jeg var, da jeg lavede mit første bet. Jeg kedede mig på et hotelværelse aftenen før en kamp, og jeg så en reklame på fjernsynet for en app med et gratis bet.

- Jeg downloadede appen, og bettede en smule for at få tiden til at gå. Indenfor et par måneder var jeg ude af kontrol. Jeg blev bare ved med at tabe. Jeg prøvede at grave mig selv ud af hullet, og pludselig var jeg fuldstændig afhængig.

- Jeg kan huske, da jeg var hos Birmingham, og det var aftenen inden vores play-off semifinale. Jeg lå i min seng, og prøvede at sove. Det her var den største kamp i vores sæson, og jeg kunne ikke falde i søvn. Jeg blev ved med at tjekke min telefon, lavede flere bets. Den aften tabte jeg 400.000 kroner på en enkelt kamp, skrev Townsend på The Players' Tribune

Mere om Andros Townsend

Mere om Crystal P

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik