Manchester U - Tottenham

England: Premier League
Manchester U M. Rashford (6), M. Rashford (Str. 49)
Old TraffordFuld tid2-1Tilskuere: 73.252
Tottenham D. Alli (39)
LineupVideo

Rashford sænkede Mourinho og Spurs på Old Trafford

Af Mads Sigh Lund Andersen

Mourinho fik sit første nederlag som Spurs-manager.

Article image
Ritzau-Scanpix

I aften mødtes to hold som begge var presset til sejr. Begge hold har langt til top-4, hvor de begge vil mene, de hører til. Tottenham skulle forsøge at fortsætte deres flotte stime af sejre, de har startet, efter de har fået Mourinho som manager. Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjaer, vil håbe på, at United kan få vendt deres form, da hans job virker til at være på vippen, og der har været mange rygter om, at den tidligere Spurs-manager, Mauricio Pochettino, er klar til at tage over på Old Trafford.

Manchester United startede kampen bedst, og kom ud af omklædningsrummet som lyn og torden. De vekslede såmænd også dette til et mål efter seks minutter. Lingard spillede bolden til Rashford, som affyrede et hårdt skud mod den nære stolpe. Gazzaniga så rimelig skidt ud i situationen, da det nok var en bold, han skulle have reddet, 1-0 til United.

Gazzaniga fik dog revancheret sig selv, da han efterfølgende havde flere gode redninger. Heriblandt en flot redning på et giftigt Rashford-skud, som Gazzaniga lige akkurat fik slået op på overliggeren, inden den blev sparket væk af Tottenham-forsvaret. United lagde et stort pres på Tottenham i den første del af kampen, og Nordlondon-holdet havde store problemer med at få spillet til at hænge sammen.

Efter 39 minutter kom Tottenham dog tilbage i kampen. Vertonghen lagde bolden i feltet, hvor den blev halv-clearet. Bolden røg højt op i luften, og Dele Alli tog bolden ned, og sparkede den henover hovedet på sig selv midt feltet, hvor han snød to United-forsvarer, og fik sparket bolden i kassen, inden De Gea kunne komme ud og lukke ham ned. Rigtig godt lavet af Dele – 1-1 efter VAR havde undersøgt situationen for hånd på bolden.

Ved halvlegen var det Tottenham der kunne være mest glad for resultatet, da United havde skabt flere chancer, og havde domineret bolden mere, og mere af det samme skete i anden halvleg. United startede igen godt, og fik efter 46 minutter tildelt et straffespark, da Sissoko trådte Rashford på foden i feltet. Rashford eksekverede selv straffesparket sikkert, 2-1 til United.

Tottenham kunne dog ikke kopiere deres præstation i en form af en udligning fra første halvleg, og efter Rashford scorede til 2-1, mistede kampen lidt pusten, og Tottenham kunne ikke formå at skabe noget pres på Uniteds mål. Rashford blev derfor matchvinder i denne meget vigtige kamp for begge klubber. United indtager nu en øjeblikkelig 6. plads, og er 8 point fra top fire, imens Tottenham er nummer 8, og er 9 point fra top fire.

Manchester U
(4-2-3-1)
1David de Gea
29Aaron Wan-Bissaka
2Victor Lindelöf
5Harry Maguire
18Ashley Young (C)
39Scott McTominay
17Fred
21Daniel James
14Jesse Lingard ↩87
10Marcus Rashford
26Mason Greenwood ↩80
Bænk
22Sergio Romero
23Luke Shaw ↪87
38Axel Tuanzebe
53Brandon Williams
8Mata
15Andreas Pereira ↪80
37James Garner
Tottenham
(4-2-3-1)
22Paulo Gazzaniga
24Serge Aurier
6Davinson Sánchez
4Toby Alderweireld
5Jan Vertonghen
17Moussa Sissoko ↩86
8Harry Winks ↩70
27Lucas Moura ↩64
20Dele Alli
7Son Heung-Min
10Harry Kane (C)
Bænk
49Brandon Austin
3Danny Rose
21Juan Foyth
15Eric Dier
18Giovani Lo Celso ↪86
23Christian Eriksen ↪64
28Tanguy NDombèlé ↪70

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik