Manchester U - Tottenham

England: Premier League
Manchester U M. Rashford (6), M. Rashford (Str. 49)
Old TraffordFuld tid2-1Tilskuere: 73.252
Tottenham D. Alli (39)
LineupVideo

Tottenham presser prisen ned:
Juletilbud på Christian Eriksen!

Af Christian Bang Jensen

Tottenhams formand, Daniel Levy, presser på for et vintersalg af Christian Eriksen, efter den danske stjerne indikerede, at han ikke vil underskrive en ny kontrakt under Jose Mourinho.

Article image
Ritzau-Scanpix

Daniel Levy skulle ifølge britiske ”Evening Standard” være klar til at sælge den danske midtbanespiller for under 300 millioner kroner. Eriksen har gjort det klart, at han kun vil forlade ”Spurs” for den rigtige klub, og Daniel Levys ønske om at sælge kan derfor presse forholdet mellem klub og spiller.

Christian Eriksens kontrakt med Tottenham udløber til sommer, og i mandags kunne ”Daily Telegraph” så meddele, at danskeren ikke kommer til at forlænge kontrakten under José Mourinho. Tottenhams formand, Daniel Levy, er dog fast besluttet på ikke at slippe den danske 10’er på en fri transfer, og derfor har han bekendtgjort, at Christian Eriksen kan forlade Tottenham i januar til en meget favorable pris.

Christian Eriksen har selv været meget interesseret i et skifte til den spanske hovedstad og Real Madrid, men også lokalrivalerne fra Atletico Madrid viste i sommer interesse for danskeren. Det rygtes også, at Juventus er meget opsatte på at få en underskrift med playmakeren, men dette skulle dog angiveligt være på en fri transfer.

I sommer afviste Christian Eriksen og Tottenham et tilbud fra Manchester United på 600 millioner kroner, og dermed gjorde han det klart, at han ikke har i sinde at skifte til en anden Premier League-klub.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Christian Eriksen

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik