G. Jesus (24), G. Jesus (50), R. Hernández (68), R. Mahrez (87)
Torsten Brix

Guardiola-angriberen Jesus slår til

Burnley kunne ikke stille meget op…
Tirsdag aften var Manchester City rejst til Burnley for at møde dem i Premier League, men hjemmeholdet kunne ikke give meget modstand til Pep Guardiolas tropper. Boldbesiddelsesprocenten for udeholdet City var i flere perioder på over 85%, og midt i første halvleg fik City også scoret.

Gabriel Jesus lavede nemlig et mål, der mindede meget om det, som Aston Villa-spilleren Jack Grealish lavede i Manchester United et par dage forinden. Jesus var dog ikke færdig, og efter en meget stor City-dominans i starten af anden halvleg kunne den brasilianske angriber prikke til indlægget fra Bernardo Silvas og score til 2-0. Dermed var afsavnet af Sergio Agüero ikke så stort.

Midt i anden halvleg sparkede Rodri hårdt City på 3-0 og indskiftede Riyad Mahrez scorede fladt, inden Burnleys indskifter Robbie Brady lukkede til slutresultatet 1-4. Med sejren er City otte point efter Liverpool, der onsdag aften spiller lokalopgør imod Everton.