Fodbold nyheder

Freddie Ljungberg vil søge vejledning hos manager-legende

Af Mads Sigh Lund Andersen

Den midlertidige Arsenal-manager vil gerne have råd fra Arsene Wenger.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da Arsenal spillede 2-2 mod Norwich i weekenden, var det den 8. gang i træk, at Arsenal ikke fik en sejr med fra et opgør. Freddie Ljungberg skal forsøge at bryde denne stime, når Arsenal tager imod Brighton i Ljungbergs første hjemmekamp som midlertidig manager. Ljungberg søger nu vejledning fra den tidligere Arsenal-manager, Arsene Wenger, til, hvad han kan implementere for at blive bedre.

- Jeg vil virkelig gerne snakke med ham (Wenger, red.). Jeg er i kontakt med ham, men jeg har ikke snakket med ham, fordi det hele har været lidt hektisk, men det er på min to do-liste. Han var her i 22 år som manager, så han har en masse erfaring. Han har sandsynligvis nogle ting, som han synes er vigtige, som han kan dele med mig og gøre mig en bedre manager. Det er, hvad jeg gerne ville spørge om, sagde Ljungberg ifølge The Guardian.

Ljungberg udtalte også, at han har planer om at tale med hans landsmand Sven-Göran Eriksson. Ljungberg kalder Eriksson ”intelligent”, og fortæller, at han gerne vil bruge nogle af hans ideer omkring mandsskabsbehandling.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik