Fodbold nyheder

David Nielsen om den udskiftede profil - Bundu

Af Torsten Brix

AGF-træneren begrunder en underlig udskiftning…

Article image
Ritzau-Scanpix

- Der er mange, der ikke er tilfredse, hvis man ser dem, der ikke skal med i truppen og dem, der ikke skal starte inde. Hvis vi vil præstere som et hold, der ligger deroppe i tabellen, så kender alle spillerne vilkårene. De er blevet bedre til at acceptere det, end de tidligere har været. Det er en af årsagerne til, at holdet har lidt succes nu…

Sådan siger David Nielsen til Jyllands-Posten om Mustapha Bundu, der blev udskiftet efter 35 minutter i AGF-sejren over Esbjerg. På det tidspunkt var stillingen 1-0 til AGF på et af mål af… Mustapha Bundu, men hvorfor skulle han ud David Nielsen?

- Jeg ville ikke løbe en risiko med Mustapha Bundu, for der er ingen grund til, at han bliver skadet. Og samtidig kunne vi sende et signal til holdet. Det gør man nogle gange. Det kan da godt være, at det var forkert, men jeg havde en dårlig følelse, og så smed jeg en bombe. Sådan er det. Det fungerede ikke for os, så derfor gjorde vi noget. Det kunne da godt være, at vi havde vundet 3-0, hvis Mustapha Bundu var blevet på banen. Det ved jeg ikke.

Mere om Mustapha Bundu

Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik