Fodbold nyheder

10 år senere:
Mbappé får endelig sin drøm opfyldt

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Ved gårsdagens Ballon d’Or-uddeling fik PSGs angriber Kylian Mbappé langt om længe det, han havde drømt om i mange år, og det var den tidligere Chelsea-angriber Didier Drogba, som gav ham det.

Article image
Ritzau-Scanpix

Didier Drogba var en af værterne til den store prisuddeling i går, da årets Ballon d’Or-vinder skulle findes. Han valgte at dele en historie med sit publikum, hvor han fortalte om en lille dreng, der kom op til ham efter en kamp for ti år siden. Det var en 10-årig Kylian Mbappé, som spurgte ham på Stamford Bridge, om han ikke måtte få et billede sammen med ham.

Det var en frustreret spidsangriber, der sagde nej til anmodningen, da han sammen med holdet havde været vidner til en forfærdelig kamp mod Barcelona i Champions League-semifinalerne, hvor dommeren lavede flere tydelige fejl, der kunne have vendt kampen rundt.

Drogba var derfor rasende og skuffet efter opgøret, hvor Barcelonas Andres Iniesta scorede det afgørende mål dybt inde i overtiden.

Da, den nu 20-årige Kylian Mbappé skulle op på scenen for at modtage sin pris for at slutte på 6.-pladsen i det samlet Ballon d’Or-regnskab, besluttede Didier Drogba, at det var på tide at få betalt sin gæld af. Han imødekom den mangeårige anmodning, og han fik taget en selfie med den franske superstjerne.

- For ti år siden efter Chelsea mod Barcelona kom et barn hen til mig og ville tage et billede, sagde den tidligere ”The Blues”-angriber til publikummet.

- Den dag sagde jeg nej på grund af de skammelige dommerbeslutninger. Jeg lærte, at barnet var Kylian Mbappé. Jeg vil betale min gæld nu.

Mere om Kylian Mbappé

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - RB Leipzig - Atlético Madrid