Fodbold nyheder

Mourinho modtager Tottenham-advarsel fra tidligere Real Madrid-boss

Af Mads Sigh Lund Andersen

Ramon Calderon advarer Mourinho om Tottenhams direktør, Daniel Levy.

Article image
Ritzau-Scanpix

I et interview med The Athletic fortæller den tidligere Real Madrid-præsident, Ramon Calderon, at Jose Mourinho var meget opsat på et Real Madrid comeback, men blev frustreret over den lange ventetid. Han roser samtidig Mourinho for at være en fantastisk træner, og advarer Mourinho om hans nye chef.

- Jeg tror det var meget tæt på (at Mourinho kom tilbage til Real Madrid, red.), fordi Florentino Perez kan virkelig godt lide ham. Han respekterer ham meget, og jeg tror ikke, der er nogen anden træner, der har haft den samme respekt, som Mourinho havde. Perez støttede ham, selv når tingene ikke gik godt, da han var der.

- Hvis Zidane ikke havde været en succes, tror jeg, at Mourinho var blevet genansat som træner i Madrid, men måske var en træt af at vente på den chance, og besluttede, at han ville vende tilbage til trænerposten med jobbet i Tottenham.

- En træner som Mourinho kan ikke bare tage til hvilken som helst klub. Hans CV betyder, at han er værdig til at træne en stor klub, hvor han har muligheden for at vinde titlen, eller i hvert fald sammensætte en stor kamp om titler. Det var en vis beslutning af Jose at vente på, at den rette mulighed kom.

- Jeg går ud fra, at han vil gøre tingene på den rette måde i Tottenham, men det afhænger af situationen, fordi Daniel Levy er meget kontroversiel. Når tingene går godt, er han en rar person, men når tingene vender, kan han være meget svær at arbejde med, sagde Calderon i interviewet med The Athletic.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik