Fodbold nyheder

Koulibaly ligger en dæmper på rygterne om hans fremtid

Af Christian Kern Hansen

Den italienske avis Calciomercato skrev for et par dage siden, at den senegalesiske forsvarsspiller ikke er usælgelig længere. Koulibaly afviser dette rygte gennem Twitter, hvor han erklærer sin loyalitet overfor Napoli.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kalidou Koulibaly har længe været en særdeles vigtig spiller for det italienske storhold Napoli, og for blot et par dage siden mente det italienske medie Calciomercato at kunne berette, at den solide midtstopper muligvis kunne forlade det sydlige Italien i fremtiden. Men dette rygter maner midtstopperen til jorden, da han på sin Twitter-profil beskrev sin tydelige kærlighed overfor klubben og ikke mindst byen Napoli.

- Her er mine børn blevet født. Her voksede jeg op som en mand og som fodboldspiller. Her føler min familie og jeg sig tryg, skrev Napoli-stopperen på sin Twitter-profil.

Den 28-årige senegalesiske landsholdsspiler har siden ankomsten fra belgiske Genk i 2014 spillet hele 226 kampe for den traditionsrige italienske klub. Forsvarsspilleren har gennem sine gentagende solide præstationer i Napoli blevet belønnet med en del landskampe for Senegal. 33 kampe har han nået at spille for Senegal.

Mere om Kalidou Koulibaly

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik