Fodbold nyheder

Benzema spøger igen på det franske landshold

Af Mads Sigh Lund Andersen

Benzema har ikke spillet en kamp for det franske landshold siden 2015.

Article image

Diskussionen omkring hvorvidt Benzema skal tilbage på det franske landshold er startet igen. Benzema har ikke spillet en kamp for det franske landshold siden situationen med Mathieu Valbuena i 2015, hvor Benzema blev arresteret af politiet. Denne situation virker dog til at være tilgivet, eftersom L’Equipe lavede et spørgeskema, hvor 73 procent af deres læsere svarede ja til, at Benzema er den bedste franske angriber i øjeblikket.

Benzema har været i super form denne sæson, hvor han har scoret 9 mål efter 11 kampe, og leveret tre assists. Dette er samtidig med, at mange af de andre franske angribere er i dårlige form. For eksempel har de to angribere fra Frankrigs VM-guld hold i 2018 haft en dårlig start på sæsonen. Griezmann har ikke fået en god start på sin karriere i Barcelona, og Giroud har fået minimal spilletid hos Chelsea.

Benzema udtalte sig omkring situationen i 2017.

- Det er ikke fair. Hvis det er for noget andet end sporten, hvis det er på grund af, hvad der skete med Valbuena, er jeg stadig ikke blevet fundet skyldig til den dag i dag. Det er halvandet år siden, jeg spillede for Frankrig, og jeg synes, jeg har tjent min tid. Jeg vil gerne have en forklaring fra træneren, om hvorvidt det er sportsligt eller ej, sagde Benzema tilbage i 2017 ifølge Marca.

Mere om Karim Benzema

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik