Fodbold nyheder

Lampard lurer på ny rolle til forsvarstalent

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Chelsea-manageren har givet udtryk for, at han vil give Reece James en ny rolle på banen, selvom hans vanlige plads er i forsvaret.

Article image
Ritzau-Scanpix

19-årige Reece James har virkelig grebet chance i sidste uge, hvor han lavede et imponerende indhop i den vanvittige 4-4-kamp mod Ajax i Champions League. Den præstation kastede en startplads af sig i lørdagens Premier League-opgør mod Crystal Palace, der også blev mindeværdig for det store talent. Frank Lampard har efterfølgende været ude og hentyde til, at hans spiller måske får en ny position på banen i fremtiden.

- Højre-back er hans yndlingsposition, eller om det er wing-back eller højre forsvarsspiller i en tre-back-kæde, fortalte Lampard til Evening Standard.

- Efter han er kommet mere ind på holdet, vil du se ham på den plads, men han er en mere alsidig spiller, der sagtens vil kunne spille på den centrale midtbane, hvis der er brug for det.

- I øjeblikket har vi rigtig mange gode spillere til den centrale midtbane, som er vant til at spille der, men han kan altid ændre sig komme til at spille fast på midten i sin fremtidige karriere.

Mere om Reece James

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik