Fodbold nyheder

Lampard om Kovačić:
Her kan han blive bedre

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Ifølge Chelsea-manageren har hans midtbanespiller et sted, hvor han skal steppe op for at blive en verdensstjerne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der er ikke mange negative ting at sige om kroatiske Mateo Kovačić, der i sidste sæson var udlånt fra Real Madrid, og i sommer skrev han under på en permanent aftale med London-klubben. I denne sæson har han været en fast del af Lampards midtbane, og det har været en Kovačić, der har leveret den ene gode præstation efter den anden.

Chelsea-legenden mener dog, at den 25-årige midtbanespiller kan forbedre sig et sted på banen, før han vil kunne blive betragtet som en af de allerbedste midtbanespillere.

- Han har vist kvalitet i størstedelen af denne sæson, og jeg tror, at den næste naturlige forbedring er, at han scorer, og det arbejder vi frem mod, fortalte Lampard til reportere på Chelseas træningsanlæg.

Lampard jokede også med, hvad der vil ske, når Kovačić sætter sin første scoring ind for sit hold.

- Du vil nok se et kæmpe smil, hvis han scorer fra mig, men du vil se det fra hele holdet, fordi vi ved, at han har kompetencerne for at score, og det vil være det næste skridt.

Manageren forsvarer også sin kroat, da det kan tage tid for udenlandske spillere at komme til Premier League og levere med det samme.

- Jeg tror, at det er normalt for spillere, der kommer fra andre ligaer til Premier League, at det kræver en indkøringsperiode. Og jeg kan allerede se forbedringer hos Kovatic i hans spil på banen.

Frank Lampard spillede selv på hold med midtbanemanden John Obi Mikel, der kun nåede at score ét mål i 249 kampe for Chelsea.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik