Fodbold nyheder

Slagen Pochettino:
Jeg har brug for tid til at genopbygge holdet

Af Tobias Mølgaard Sørensen

I går blev det til endnu en Premier League-skuffelse for Tottenham, da de kun fik et point mod oprykkerne Sheffield United på New White Hart Lane.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham har underpræsteret i den nuværende Premier League-sæson, hvor de ligger på en 12.-plads efter det uafgjorte resultat mod Sheffield United. De risikerer at komme længere ned, hvis Manchester United og Wolverhampton vinder deres kampe mod henholdsvis Brighton og Aston Villa.

Manageren Mauricio Pochettino frygter, at han ikke får tid til at genopbygge sit Tottenham-mandskab, der er inde i en overgangsfase, da ledelsen virker til at have fået nok af argentineren, som stadig ikke har vundet et trofæ med sit hold i sine fem år i klubben.

- Vi bliver nødt til at finde en balance. Vi bygger et hold op, som kan spille i både Champions League og Premier League, den hårdeste liga i verden. Det er farligt, når situationer som disse (resultatet mod Sheffield United, red.) kan ske. Du forventer bedre resultater, end dem du får, forklarede Pochettino til SKY SPORTS.

- Vi er inde i en proces, hvor vi forsøger at genopbygge holdet, og vi får at se, om vi har tid til at bygge det, vi vil.

Der går lang tid, før Pochettino kan få sit hold i aktion igen, da en landsholdspause venter forude. Spørgsmålet er fortsat, om den argentinske manager får lov til at blive siddende på pinden frem mod næste opgør.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik