Fodbold nyheder

Zidane slår fast:
Det er Mbappes drøm at spille for Real Madrid

Af Mads Sigh Lund Andersen

Zidane er ligeglad med PSGs beklagelser over udtalelserne.

Article image

Tidligere i den her uge, som Indkast har rapporteret, udtalte Paris Saint-Germains sportsdirektør, Leonardo, at kommentarerne om Mbappes potentielle skifte til Real Madrid var ”irriterende”. Dette er Zidane dog ligeglad med – han har nemlig igen udtalt sig om, at et skifte til Real Madrid vil være en drøm for Mbappe, og Zidane fortæller, at det er Mbappe selv, der har sagt det.

- Alt jeg sagde, var noget som spilleren (Mbappe, red.) allerede har sagt – at det er hans drøm at trække den hvide Real Madrid trøje over hovedet. Det var alt jeg sagde, og jeg vil sige det igen, jeg vil sige det hver dag. I forhold til Leonardos reaktion har jeg ikke nogen kommentar. Han kan sige, hvad han vil, det har han en ret til, ligesom jeg har en ret til at sige, hvad jeg vil her i dag, sagde Zidane på en pressekonference.

Mbappe har kontrakt hos Ligue 1-mestrene PSG indtil 2022. Derfor vil vi nok se Real Madrid forsøge at vente lidt tid, så hans kontrakt vil være tættere på udløbsdatoen. Dette har de gjort med stor succes flere gange, herunder Hazard, som de fik billigere, end de ellers ville have gjort.

Mere om Kylian Mbappé

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik