Fodbold nyheder

Sokratis:
Anførerarmbåndet er ligegyldigt

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Arsenal har fundet deres nye anfører efter episoden med Granit Xhaka, der mistede armbåndet efter et voldsomt udbrud til fansene og til sit hold.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal fik i tirsdags en ny anfører og valget faldt på angriberen Pierre-Emerick Aubameyang, der nu skal løfte holdet på banen for første gang mod Leicester.

Den græske centerforsvar Sokratis Papastathopoulos, der selv tidligere har spillet med angriberen i tyske Dortmund, mener ikke, at anførerarmbåndet betyder det store i kampens hede. Han har udtalt til SKY SPORTS, at det er vigtigere, holdet kommer godt ud af det med hinanden i omklædningsrummet.

”Jeg synes ikke, at det er vigtigt, hvem der er anfører eller hvem der har armbåndet på banen. Det vigtigste er, at holdet har det godt i omklædningen. Vi er en familie. I sidste ende handler det om, hvem der præsterer godt på banen og anførerarmbåndet er den sidste ting, vi skal tænke på”, udtalte Sokratis Papastathopoulos til SKY SPORTS.

Han blev også spurgt til Arsenals valgt af anfører, og hvordan Aubameyang er som leder for ”The Gunners”.

”Det ved jeg ikke, jeg tror, at det er første gang, han er anfører. Det er vigtigere for mig, at han scorer, og det er hans primære opgave på holdet. Han er en virkelig flink fyr, men jeg har allerede sagt, at det er ligegyldigt, hvem anføreren er.

Mere om Sokratis Papastathopoulos

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik