Manchester U - Partizan

Europa: Europa League
Manchester U M. Greenwood (22), A. Martial (33), M. Rashford (49)
Old TraffordFuld tid3-0Tilskuere: 62.955
Partizan
LineupReferat

United sikkert videre i EL

Af Klaus Jensen

Manchester United kan nu tillade sig at se frem mod knockoutfasen i Europa League.

Article image

Missionen var klar for Manchester United, der torsdag aften kunne spille sig videre fra gruppespillet i Europa League med en sejr over FK Partizan.

Det var derfor ikke nogen stor overraskelse, at det var United, der kampen igennem sad tungt på både spillet og chancerne. Faktisk havde gæsterne fra Serbien overraskende lidt at bidrage med rent offensivt.

Mason Greenwood åbnede festen for hjemmeholdet, da han halvlegs inde i første halvleg modtog bolden i højre side af straffesparksfeltet og herfra sendte bolden sikkert i netmaskerne. Anthony Martial sørgede kort efter for at udbygge føringen med et flot solomål, så pausestillingen hed 2-0 til United.

I anden halveg fik Marcus Rashford så lukket og slukket for den sidste spænding om kampens resultat. Det skete med et drøn af en afslutning, der så bolden brage op i venstre side af nettaget.

Der kom herefter ikke flere mål på Old Trafford, hvorfor United hentede en sikker 3-0-sejr. Dermed er "De Røde Djævle" klar til Europa Leagues 1/16-finaler.

Manchester United - FK Partizan: 3-0 (2-0)
1-0: Mason Greenwood (22')
2-0: Anthony Martial (33')
3-0: Marcus Rashford (49')

Mere om kampen

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik