Fodbold nyheder

Ekspert:
Han bliver Barcelona-træner

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Tidligere argentinsk verdensmester Claudio Borghi har en god idé om, hvem der overtager trænerrollen i Barcelona.

Article image

Der ses i øjeblikket en yderst presset herre på Barcelona-bænken, og træneren Ernesto Valverdes dage virker til at være talte. Der kører mange rygter om, hvem der skal afløse Valverde, når klubben giver ham sparket.

I dag har argentinske Claudio Borghi gået frem og peget på en kommende træner til den catalanske storklub. Selvom han ikke har nogen direkte forbindelse til Barcelona, så mener han, at han har nyheden fra ”gode kilder”.

Det spanske sportsmedie MARCA har i dag bragt Borghis forudsigelse, og pilen peger på River Plate-træneren Marcelo Gallardo.

- Han (Gallardo, red.) bliver Barcelona-træner i december. Det er den information, jeg har. Gallardo er en af de bedste trænere i verden. Gallardo vil kun forlade klubben, hvis han forlod sin position til fordel for en større klub, og det ved jeg fra en direkte kilde, fortalte Borghi til MARCA.

I argentinske River Plate er de ikke så glade for rygterne, og sportsdirektøren, Enzo Francesoli, har udtalt sig således til TYC Sports.

- Jeg ved, hvad alle siger, han er glad for klubben og dens størrelse, og så er der intet sandt i rygterne, sagde han om Barcelonas påståede interesse for at få fingrene i Gallarado.

Marcelo har vundet intet mindre end 10 trofæer i sin tid i River Plate, og han blev i 2018 kåret til årets træner i Sydamerika.

Relaterede artikler

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik