Rodrygo (4), Rodrygo (7), S. Ramos (14), K. Benzema (45), K. Benzema (81), Rodrygo (90)
Torsten Brix

Real Madrid giver Galatasaray et "æg"

18-årige brasilianer viser sig frem efter håbløst tyrkisk forsvarsspil…
Imellem det femte og syvende spilleminut af Champions League-kampen imellem Real Madrid og Galatasaray scorede den blot 18-årige brasilianer Rodrygo to gange, og ikke nok med det…

For imellem de to sydamerikanske mål for Real Madrid havde Toni Kroos et langskudsforsøg imod det meget uorganiserede tyrkiske hold. Inden pausen var stillingen 4-0 til ”Konge-klubben” blandt andet efter et lidt tyndt straffespark, som Sergio Ramos lavede en ”Palenka” på.

Ramos-målet til 3-0 kom efter blot 12 minutters spil, og dermed tabte tyrkerne i den grad ansigt på Santiago Bernabeu – inden Rodrygo satte Karim Benzema op til 4-0, men også efter en gigantisk forsvarsfejl af Galatasarays 33-årige japaner Yuto Nagatomo.

Så to mål og en assist af Rodrygo på blot 45 minutter inden Benzema blev dobbelt målscorer med ti minutter igen og Rodrygo blev hattrick-helt til sidst, da Real Madrid tævede Galatasaray.