Fodbold nyheder

Mourinho til Real Madrid-spiller:
Vil du forlade Real Madrid? Er du sindssyg?

Af Mads Sigh Lund Andersen

Hamit Altintop ville skifte væk fra Real Madrid, men det kunne Mourinho ikke forstå, fortæller Altintop i et interview med Marca.

Article image

I 2011 hentede Jose Mourinho og Real Madrid Hamit Altintop efter hans kontraktudløb i Bayern München. Skiftet blev dog hurtigt for meget for Altintop, der følte et stort pres på ham selv, og da Altintop fortalte hans træner, Jose Mourinho, at han gerne ville forlade klubben, forstod portugiseren det ikke. Ifølge Altintop spurgte Mourinho om han var sindssyg, da han ikke kunne forstå, hvorfor nogen ville forlade Real Madrid – men det ville Altintop.

- Real Madrid var meget vigtigt for mig. Det var et afgørende øjeblik i min karriere. Jeg elsker klubben, byen, præsidenten (Florentino Perez, red.), Jose Angel (Sanchez, red.), men jeg kunne ikke fortsætte der, fortalte Altintop i et interview med Marca.

På grund af dette opgav Altintop sin treårige kontrakt med Real Madrid for at blive kontraktløs, og derved forlade Bernabeu.

- Jeg ankom, og du ser dig selv der sammen med Ronaldo, Casillas, Higuain, Benzema, Khedira… og du begynder at føle et ansvar for at spille godt. Du føler, at du skal skynde dig, men min ryg ville ikke lade mig. I tre måneder ville jeg bare gerne træne uden smerter… Det var mit livs chance, men jeg kunne ikke være den rigtige Altintop. Jeg læste ikke, hvad aviserne skrev, men jeg vidste, hvad de sagde, fortsatte Altintop i interviewet med Marca.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik