Fodbold nyheder

Napoli åbner for salg af spansk stjernespiller

Af Mads Sigh Lund Andersen

Fabian Ruiz har været meget imponerende i starten af denne sæson.

Article image

Da Napolis bestyrelsesformand, Aurelio de Laurentiis, hentede spanske Fabian Ruiz i Real Betis for cirka 220 millioner kroner, var det ikke en transfer, som der blev lagt specielt meget mærke til. Prisen kunne måske virke lidt høj, men ellers ikke noget specielt. Efter sidste sæson og starten af denne sæson ligner transferen dog et røverkøb, da Fabian har været fantastisk på det seneste, og er kommet på det spanske landshold. Både Barcelona og Real Madrid skulle angiveligt være interesserede i ham, og de Laurentiis ved godt, at det kan blive svært at holde på spanieren.

- Der kommer et tidspunkt, hvor vi bliver nødt til at sælge visse spillere. Selv om jeg har beholdt Koulibaly, jeg solgte ham ikke engang for 780 millioner kroner. Fabian har altid være en af de bedste spillere, og hvis vi betaler 220 millioner kroner for en spiller, der virker relativt ukendt, er det fordi, jeg har været i fodbold i 15 år, og forstår visse ting, sagde de Laurentiis ifølge Marca.

Fabian er en spiller som både Real Madrid og Barcelona kunne bruge på deres midtbane. Hos Real Madrid har de brug for en erstatning til Luka Modric, som er ved at være oppe i årene, og hos Barcelona er der i øjeblikket et generationsskifte, hvor Fabian med sine 23 år, ville passe godt ind.

Mere om Fabián Ruiz

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik