Fodbold nyheder

Italiensk avis:
Milan og Mandzukic enige om de personlige vilkår

Af Christian Kern Hansen

Mario Mandzukic skulle ifølge den italienske avis, Il Giornale, have accepteret de personlige vilkår med AC Milan

Article image
Ritzau-Scanpix

AC Milan har det seneste stykke tid været meldt særdeles interesseret i Juventus-angriberen, Mario Mandzukic, der slet ikke har fået spilletid under den nye træner, Maurizio Sarri. Kroatens udvikling i Torino-klubben er gået i stå, og det lader til, at et skifte væk fra Juventus er nødvendigt for, at kroaten kan opretholde sit niveau.

Nu forlyder det så, at den kroatiske landsholdsspiller skulle have accepteret de personlige vilkår med AC Milan. I hvert fald ifølge den italienske avis, Il Giornale.

Mario Mandzukic har endnu ikke spillet en kamp for de italienske mestre i denne sæson, og et skifte i det forestående januar-vindue synes derfor mest sandsynligt for den 33-årige skarpretter. Om det bliver til AC Milan er dog ikke sikkert, da Manchester United også har været sat i markant forbindelse med den kroatiske angriber.

Mario Mandzukic har en fortid i storklubber som FC Bayern München og Atletico Madrid, og den kroatiske angriber har altid været garant for mål. I FC Bayern München blev det til 48 mål i 88 kampe, mens han i Atletico Madrid scorede 20 mål i 43 kampe for Madrid-klubben.


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik