Fodbold nyheder

Valverde:
Man kan tabe La Liga sådan nogle steder

Af Mads Sigh Lund Andersen

Ernesto Valverde understreger, hvor vigtige de tre point er ude mod Granada.

Article image
Ritzau-Scanpix

Barcelona har ikke vundet nogen af deres to første udekampe i La Liga – først tabte de 1-0 til Athletic Club, og herefter spillede de uafgjort, 2-2, imod Osasuna. I Champions League kunne de heller ikke vinde på udebane, da de spillede 0-0 mod Borussia Dortmund. Valverde håber, at det vil ændre sig, når de skal spille ude mod Granada i aften.

- Vi får ikke gode resultater på udebane, og det kan blive dyrt for os. Kampen i Pamplona [mod Osasuna], fik vi vendt, men vi var ikke i stand til at vinde den. Det skal vi have ændret. Den slags kampe kan afgøre mesterskabet, fordi det er steder, hvor du ikke må smide point.

- De [Granada] har haft en god start. Oprykkerne er altid farlige i starten af sæsonen, fordi de starter med momentum. Granada spiller med masser af energi, bygger op fra forsvaret, og er farlige i angrebet. Deres positive start er et resultat af deres hårde arbejde, men vi er nødt til at vinde, fordi det ikke er lykkedes i de to seneste forsøg, sagde Valverde på et pressemøde.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik