Fodbold nyheder

Drømmetræffer sikrer AGF-sejr

Af Daniel Pantic

AGF vandt 2-1 over OB i Odense fredag aften.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det var to formstærke hold, som stod overfor hinanden i Odense fredag aften i Superligaen. Begge hold var ubesejret før aftenens opgør, og der var dermed lagt op til god kamp. Efter blot ni minutter fik gæsterne kampens første store chance. OB-keeper Oliver Christensen var på en skovtur, som gav Mustapha Bundu chancen for at sparke mod et frit mål, men AGF-angriberen skød over mål.

Kort efter var det OB's tur. Issam Jebali kom fri i venstre side af feltet, og han sendte bolden på tværs af feltet til en fri Oliver Lund bagerst i feltet, men OB-backen sendte bolden kort forbi mål. Det bølgede frem og tilbage i kampen, og igen var det AGF's tur til at komme frem til en stor chance. Mustapha Bundu blev spillet fri og driblede udenom Oliver Christensen, hvorefter den formstærke angriber afsluttede mod mål, Marco Lund gled på stregen og nåede ikke at cleare bolden, og dermed var stillingen 1-0 til AGF.

Stillingen var dermed 1-0 til gæsterne fra Aarhus ved pausen. OB kom stærkt ud fra pausen, hvor fynboerne startede med at dominere kampen, og det bar frugt kort efter. En frisparksbold endte hos Moses Opondo i feltet, som fik bolden i mål med hjælp fra skulderen.

Mustafa Amini fik muligheden for at gøre det til 2-1 kort før tid. Bolden endte hos Amini kort udenfor feltet, hvor han med venstreben sendte bolden op i krydset bag en chanceløs Oliver Christensen. AGF vandt dermed kampen 2-1, og de rykker op på tredjepladsen i Superligaen, imens OB bliver på femtepladsen.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik