Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Fodbold – og det lange hår

Fodbold for både mænd og kvinder…
Fodbold er en sport utroligt mange danskere er vilde med. Vi spiller det både privat, men vi følger også spændte med på TV, når der kommer en spændende fodboldkamp. På mange punkter er fodbold dog blevet lig med en ”mandesport”, men hvorfor egentlig det?

Til kvinderne der synes håret er i vejen
Der findes både mande- og kvinde fodboldhold, men vi følger alligevel oftest med, når mændene spiller. Faktum er, at vores mandehold er bedre på det professionelle plan, men det betyder bestemt ikke at kvinderne ikke også kan nogle tricks når det kommer til fodbold! Både mænd og kvinder kan være gode til fodbold, mænd har dog bare sjældent langt hår som de skal sørge for, ikke er i vejen. Selvfølgelig er det muligt at sætte håret op, men det kan til tider være lidt vildt og løbe løbsk, og hvad skal du så gøre?

Til kvinderne der spiller fodbold, enten privat eller professionelt, så kan du overveje hair extensions. Du kan nemlig finde alt i hair extentions, hos Avezu.dk. Hair extensions findes i mange forskellige varianter såsom cold fusion extensions eller tape extensions. Det kan være rigtig praktisk at overveje, da du har mulighed for at få påsat mere hår, men når fodboldkampene for alvor går i gang, så kan du få håret taget ud, indtil du ikke spiller fodbold mere. På den måde slipper de kvindelige fodboldspillere for irritationen ved, at have det lange hår der har potentiale til at hoppe ud af hårelastikken, men stadigvæk gerne vil have mulighed for at have langt og dejligt hår ved hjælp af hår extensions.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER