Fodbold nyheder

Smiler i Smilets by - altid

Af Torsten Brix

Vandt AGF over AaB pga. fysisk overskud?

Article image
Ritzau-Scanpix

- Det er jo ikke sådan, at jeg møder på arbejde og er endnu gladere, end jeg var i sidste uge. Det er ikke sådan, det fungerer. Jeg er altid glad. Jeg møder også smilende på job, når vi har tabt tre i streg. Det giver sig selv…

Sådan siger David Nielsen til Jyllands-Posten efter århusianerne har vundet tre kampe i træk – seneste en flot sejr over AaB, som AGF-træneren fortæller følgende om.

- Alt det, som vi så mod AaB, er et produkt af hverdagen og den stemning, vi har på Fredensvang. Der er ikke noget, der ændrer sig, fordi vi vinder en kamp, eller hvis vi taber. Det ændrer ikke vores måde at arbejde på. Vi skal gøre os klar hver uge med respekt for modstanderne, men med tro på os selv. Og det havde vi mod AaB. Nu kommer OB. Det er et rigtig godt fodboldhold, siger David Nielsen og fortsætter:

- Vi vidste, at hvis vi skulle have en chance mod AaB, så skulle vi slå dem rent fysisk. Peter Sand (AGF’s fysiske træner, red.) har hvisket mig i øret, at det er den største sejr, vi har haft på de fysiske parametre som højintense løb og antal meter, vi har tilbagelagt, i den tid, vi har været her. Det var vigtige tal. Så stor ros til spillerne for at bringe den intensitet, der skal til.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea