Fodbold nyheder

- DET ER IKKE FAIR!

Af Daniel Fisker

Valencia-træneren Marcelino blev onsdag fyret, hvilket bestemt ikke faldt i god jord hos to af klubbens stjerner.

Article image

Valencia-forsvarsgeneralen Ezequiel Garay har langet ud efter sin klub, fordi den hidtidige træner Marcelino, som har ført Valencia til to top fire-placeringer i træk, blev fyret efter sæsonens første tre kampe.

Marcelino førte desuden Valencia til en Copa del Rey-titel i sidste sæson, hvor selveste FC Barcelona blev besejret i finalen. Den nu arbejdsløse træner er dog efter sigende ikke længere i kridthuset hos klubbens ejer Peter Lim, hvorfor han nu er blevet erstattet af Albert Celades på trænerposten.

Ezequiel Garay, som under Marcelino har spillet samtlige La Liga-minutter i den nye sæson, har fortalt sin hudløst ærlige mening om trænersituationen i Valencia på de sociale medier. Han mener kort sagt ikke, at fyringen af Marcelino var fair.

- Efter mange år med dig (ikke kun i Valencia) ved jeg udmærket godt, hvem du er – både professionelt og privat, skriver Ezequiel Garay på Instagram.

- Handlinger taler højere end ord. Du har haft en ren, gennemskuelig og sund rejse. Du går ud af fordøren.

- Hvem der end har truffet denne beslutning, er ikke kun gået hen over dig. De har trukket hele holdet og alle fansene med sig ned. Noget vil jeg sige højt og tydeligt: DET ER IKKE FAIR!

Valencia-anføreren Dani Parejo var heller ikke tilfreds med, at Marcelino onsdag fik sparket. Han giver således den nu forhenværende Valencia-træner kredit for at gøre ham og klubben bedre.

- Jeg ønsker dig alt det bedste, skriver Dani Parejo på Twitter.

- Jeg er sikker på, at du kommer til at gøre det godt, hvor end du skal arbejde. Tak for at gøre klubben bedre og for at gøre mig til en bedre fodboldspiller.

Marcelino nåede at stå i spidsen for Valencia i 110 kampe, hvilket blandt andet har resulteret i et pointgennemsnit på 1,79.

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik