ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Real-boss:
Barcelona det bedste hold i Spanien

Af Mikkel Overgaard

Den spanske storklub Real Madrid fik rette opmærksomheden imod sig den anden dag, da præsidenten Florentino Pérez udtalte, at han mente at Barcelona var det bedste hold i Spanien.

Article image
Ritzau-Scanpix

En hel del spanske såvel som internationale fodboldfans fik øjnene op for en nyhed som florerede i medierne de seneste dage, hvor den spanske præsident for Real Madrid Florentino Pérez skulle være blevet citeret for, at Barcelona efter hans mening var det bedste hold i Spanien.

Der var dog tale om noget helt andet end man som sådan havde regnet med. Florentino Pérez talte nemlig om det spanske storholds kvindefodboldhold, der imponerede i den forgange weekend. Barcelonas kvindehold vandt hele 9-1 over det spanske nyoprykkede hold fra CD Tacon.

CD Tacon der for nyligt at blevet tilføjet den spanske bedste række inden for kvindefodbold står dog til at blive en del af Real Madrid fra den kommende sæson. Hovedstadsklubben vil nu også fokusere på kvindefodbold, som man har gjort det hos rivalerne fra Barcelona i en lang årrække.

Dermed kan der ses frem til endnu en rivalisering, når også Real Madrid får et kvindehold fra den kommende sæson og de to hold igen kan kæmpe mod hinanden nu både på herre- samt kvindesiden.

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik